CARTIERUL ORIZONT RAICRIS

Cartierele Orizont din Oradea şi Paleuarticol519_largeThumb reprezinta un ansamblu de vile moderne.

Ansamblul rezidential – Orizont – ofera sase tipuri de vile: Modern 1, Modern 2, Contemporan 1, Contemporan 2, Contemporan 3 si Avangarde. Toate modelele sunt construite la cele mai inalte standarde, redand astfel o atmosfera familiala.

Vila Modern 1 este construita din caramida, tigla Bramac, tamplarie PVC si poseda tencuiala nobila. Acest tip de cladire este amplasata intr-o zona de vis… in spatele ei gasindu-se o livada cu meri.

Pretul vilei Modern 1 este de 50.000 euro (plus terenul si utilitatile).

Vila Modern 2 prevede aceleasi utilitati, diferenta fiind design-ul cladirii si pretul… mai mare cu 2000 euro – 52.000 euro (plus terenul si utilitatile).

La prima vedere am putea spune ca vila Contemporan 1 este vila Modern 1: aceleasi utilitati si aceleasi pret. Insa, deosebirea este design-ul si arhitectura imobilului.

Vila Contemporan 2 se evedentiaza prin stil si eleganta. Proiectantii si designerii au stabilit aceleasi utilitati si acelasi pret ca si pentru vila Modern 2.

Vila Contemporan 3 nu iese din tiparul celorlalte doua “Contemprane“, ci este aproape ca acestea. Diferenta este data de pret: 55.000 euro (plus terenul si utilitatile).

Mult mai deosebita este vila Avangarde, cu toate ca poseda aceleasi “calitati“ cu cele ale vilelor Orizont. Aceasta poseda o arhitectura uimitoare, lucru observabil de la exterior. Din acesta cauza, si pretul ajunge la 75.000 euro (plus terenul si utilitatile).

Contact 0761 101 888
Preturi
De la 50.000 euro.

Friend: Tai game hay - crack, hack